Deze feed wordt extern geladen van één van onze bevriende sites, waar wij toestemming voor hebben. Om hen direct te steunen volg 1 van de 5 volgende hyperlinks:

 • door Gastblogger
  Timo van Kempen doet een kleine maar belangrijke toevoeging aan het Ecosysteem Mentale Gezondheidszorg. En dat is Bob, zijn konijn. Het bericht Troostkonijn – Hoe een huisdier ook voor mij zorgt verscheen eerst op PsychoseNet.
 • door Pien
  Pien denkt na over hoe mensen met een psychische kwetsbaarheid in de media worden neergezet. Een blog over het gebruik van de media. Het bericht Krachtige media – Kanttekeningen bij de GGZ in het nieuws verscheen eerst op PsychoseNet.
 • door Gastblogger
  Tijdens het dialoogspel ga je, samen met andere naasten, aan de hand van verschillende thema’s in gesprek over veelvoorkomende valkuilen. Het bericht Waan-zinnig Gesprek- dialoogspel voor naasten verscheen eerst op PsychoseNet.
 • door Gastblogger
  "Dacht je nou echt dat ik zo naïef was en niet wist datgene wat je aan het doen was afschuwelijk was?!" Een brief van S. aan haar broer. Het bericht Een brief voor mijn broer die hij nooit zal lezen verscheen eerst op PsychoseNet.
 • door Gastblogger
  Stijn Vanheule over de psychose als het vertrekpunt van een zoektocht naar hoe je staat ten aanzien van jezelf en de wereld. Het bericht Over de zin en onzin van psychotische belevingen verscheen eerst op PsychoseNet.

Steun onze DierenBescherming Campagne!

Doneer speciaal voor dit stuk

Koop wat leuks voor jezelf of een ander bij Art by Daan Handgemaakte Sieraden