• door Marijn van den Berge
  Zo'n zeven procent van de mensen met een relatie voelt zich eenzaam. Dat is een onbegrepen en ongeziene weg, maar er zijn zeker oplossingen. Het bericht Eenzaamheid in je relatie: ongezien en onbegrepen, maar zeker op te lossen verscheen eerst op COMMEN..
 • door Sander van Rijn
  Sander groeide op met een moeder met schizofrenie. Ondanks zijn vele traumatische ervaringen is het toch gelukt het te accepteren en zijn moeder te vergeven. Het bericht Mama’s monster: schizofrenie en mijn weg naar vergeving en acceptatie verscheen eerst op COMMEN..
 • door Lisanne Grove
  Bang zijn voor overgeven, oftewel emetofobie. Hoe ontstaat dit en hoe ziet het leven van iemand met emetofobie er dan uit? Het bericht Emetofobie: wanneer de angst voor overgeven je leven beheerst verscheen eerst op COMMEN..
 • door Maarten Schoemaker
  Het is niet makkelijk om je passie te vinden. Zeker niet wanneer je heel veel passies hebt. Ik neem je mee in de zoektocht naar mijn passie. Het bericht De zoektocht naar mijn passie maakte mij alleen maar depressiever verscheen eerst op COMMEN..
 • door Sander van Rijn
  Schizofrenie is een nare ziekte. Niet alleen voor de persoon zelf, maar ook voor hun naasten. Sander groeide op met een schizofrene moeder en vertelt hoe dat is. Het bericht Mama’s monster: hoe het is om te leven met een schizofrene moeder verscheen eerst op COMMEN..