Deze feed wordt extern geladen van één van onze bevriende sites, waar wij toestemming voor hebben. Om hen direct te steunen volg 1 van de 5 volgende hyperlinks:

 • door Annemarije Boersma
  De omslag In Meer dan ik denk beschrijft Emma haar hobbelige leven vanaf twaalfjarige leeftijd. Ze heeft altijd wel het gevoel gehad dat er iets met haar aan de hand was, maar wat? Emma heeft vele mentale worstelingen gekend die haar leven niet makkelijk hebben gemaakt. Dit heeft haar gevormd tot wie zij nu is. […]
 • door Sacha Verheij
  Dwalend door de Brusselse straten wordt redacteur Sacha geconfronteerd met een soort eenzaamheid dat nieuw voor haar is. Het bericht Dwalen in eenzaamheid verscheen eerst op COMMEN..
 • door Vincie van Kerkhof
  Ben je doof, slechthorend of heb je een andere auditieve beperking? Ook dan is er GGZ-behandeling mogelijk, ook al is het lastig. Het bericht Doof zijn en psychische klachten hebben: alles over de GGZ voor doven en slechthorenden verscheen eerst op COMMEN..
 • door Lisanne Grove
  Dysthymie of persisterende depressieve stoornis is een vorm van depressie waarbij iemand al minstens 2 jaar bijna dagelijks een sombere stemming ervaart. Lisanne vertelt je erover. Het bericht Dysthymie: als geluk niet meer in de kleinste dingen zit verscheen eerst op COMMEN..
 • door Vincie van Kerkhof
  COMMEN. interviewt Hakim, de bedenker van DISoreren: het online memobord voor mensen met én zonder dissociatieve identiteitsstoornis. Het bericht DISoreren: een applicatie voor mensen met (en zonder) DIS verscheen eerst op COMMEN..
https://escovan.net

Steun onze DierenBescherming Campagne!

Meer van dit?

Doneer speciaal voor dit stuk

Koop wat leuks voor jezelf of een ander bij Art by Daan Handgemaakte Sieraden