Deze feed wordt extern geladen van één van onze bevriende sites, waar wij toestemming voor hebben. Om hen direct te steunen volg 1 van de 5 volgende hyperlinks:

 • door Marijn van den Berge
  Ik meldde me ziek omdat ik mentaal slecht ging, maar ik durfde dit niet te zeggen tegen mijn baas. Over waarom een mental health day normaal moet worden. Het bericht Waarom vrij vragen voor je mentale gezondheid normaal moet worden verscheen eerst op COMMEN..
 • door Eva Hirschmann
  Iris van Zomeren schreef het boek Van waanzin naar wijsheid. Een boek over onder meer trauma, DIS en de weg naar herstel. COMMEN. schrijft een recensie over het boek. Het bericht Boekrecensie: Van waanzin naar wijsheid – Iris van Zomeren verscheen eerst op COMMEN..
 • door Annemarije Boersma
  De omslag In Meer dan ik denk beschrijft Emma haar hobbelige leven vanaf twaalfjarige leeftijd. Ze heeft altijd wel het gevoel gehad dat er iets met haar aan de hand was, maar wat? Emma heeft vele mentale worstelingen gekend die haar leven niet makkelijk hebben gemaakt. Dit heeft haar gevormd tot wie zij nu is. […]
 • door Sacha Verheij
  Dwalend door de Brusselse straten wordt redacteur Sacha geconfronteerd met een soort eenzaamheid dat nieuw voor haar is. Het bericht Dwalen in eenzaamheid verscheen eerst op COMMEN..
 • door Vincie van Kerkhof
  Ben je doof, slechthorend of heb je een andere auditieve beperking? Ook dan is er GGZ-behandeling mogelijk, ook al is het lastig. Het bericht Doof zijn en psychische klachten hebben: alles over de GGZ voor doven en slechthorenden verscheen eerst op COMMEN..

Steun onze DierenBescherming Campagne!

Doneer speciaal voor dit stuk

Koop wat leuks voor jezelf of een ander bij Art by Daan Handgemaakte Sieraden