Bedankt voor uw aandacht in 2021

Beste lezers. 2021 was een bewogen jaar voor de schrijver van dit blog. Ik startte dit blog vorig jaar november en mag nu na een jaar bloggen de balans opmaken. Wat is gelukt. Wat zijn successen. En wat waren proefballonnetjes. Wat heb ik afgeschoten. In ieder geval kun je dit stukje nu lezen omdat er (net) genoeg gedoneerd is om er nog een jaartje mee door te gaan zonder er op bij te hoeven leggen.

Ik schreef afgelopen jaar over mijn voortdurende worsteling met middelen en hoe ik dacht daar vanaf te komen. Even voor de verduidelijking: Toen ik vorig jaar begon met het bloggen, dronk ik niet. Daarna gebeurde het leven. Ik moest medicatie afstellen. Mijn financiën zelf gaan beheren. En nog een keer naar de verslavingszorg voor een recept Antabus. Dit laatste heeft er toe geleid dat ik nu vrolijk weer 11 weken abstinentie kan schrijven.

Verder was ik druk met het regelen van websites, hosting en internet fröbelen. Dit vind ik zo leuk dat ik er maar een bedrijfje van heb gemaakt.

Voor het overzicht van wat er tot nu toe klaar is van de Autobiografie, maak ik nu weer een index van de onderwerpen tot 2009. Ik hoop komend jaar de periode 2009-2019 een beetje te kunnen beschrijven, al zal het lastig worden omdat ik in die periode veel en zware medicijnen had waar ik ook bij dronk, dus mijn geheugen is niet al te best.

Autobiografie

Disclaimer bij dit alles.

Dan nu hier de actuele nuchterheidsteller, sinds de laatste small reset op mijn verjaardag. Toch hetgeen mensen het vaakst vragen.

Steun onze DierenBescherming Campagne!

Doneer speciaal voor dit stuk

Koop wat leuks voor jezelf of een ander bij Art by Daan Handgemaakte Sieraden

Categories: InfotainmentTags: ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.