Het back-up (?) plan.

Voor wanneer alles wat ik mij voorgenomen heb te gaan doen, of te ondernemen faalt. Een plan dat geen plan is maar een voortzetting van middelmatigheid eerder. Een back-up die ik eigenlijk achter me laat, het moeras waar ik uit probeer te kruipen. Maar wat altijd nog mogelijk is en soms wel heel aantrekkelijk lijkt als ik moe ben. Opgeven.

Eigenlijk weet ik nog steeds niet wat ik doe. Elke dag probeer ik maar het beste te presteren door in ieder geval voor de zon op komt (6 uur ’s ochtends) wakker te worden, koffie te zetten en achter mijn desktop te gaan zitten. Een driekoppig monster dat dateert uit 2012 maar godzijdank nog functioneert. Ik wil al jaren een nieuwe PC maar daar heb ik het geld niet voor. Ik zal laten zien waarom niet:

Mijn bedrijfsadministratie is niet zo complex: Ik stort elke maand 160 euro in een bodemloze put en daar wordt Ziggo en TransIP van betaald en van wat anderen krijg ik weer een paar tientjes terug en dan wil de bank nog een paar tientjes en af en toe krijg ik een tientje met een klusje en dat is het dan wel op maandbasis.

In mei heb ik eindelijk wat ademruimte, geld voor “vakantie” noemen ze dat, maar ik ben in 2018 voor het laatst een paar dagen buiten Nederland geweest, dat leek eigenlijk meer op afzien dan wat anders.

Maar goed, dit plaatje … Is de basis. Allemaal netto / inclusief bedragen. Allemaal aan indexatie onderhevig. Allemaal al getuned en gesetteld op de meest goedkope deals. Als alles misloopt heb ik in ieder geval dit als basis. Een stukje “financiële kruipruimte” zoals ik het noem.

Steun onze DierenBescherming Campagne!

Doneer speciaal voor dit stuk

Koop wat leuks voor jezelf of een ander bij Art by Daan Handgemaakte Sieraden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.