Kort: Okay een blog dan maar!

Nachtelijke huisvlijt. Een beetje een moetje deze keer, omdat er al 2 weken niets “nieuws” te melden viel. Natuurlijk was er eventjes de post van 16 juli, maar door het herstellen van een backup is die lost in cyberspace gegaan. Ik weet nu dat ik dagelijkse backups mag draaien. Goed, verder heb ik meer dingen te doen hier hè 😉

Wat er in de blog van 16 juli te lezen viel was hoe ik nu kan internetbankieren en hoe dat mijn leven verrijkt. Ik ga niet het hele topic overnieuw tikken maar volsta even met de spreadsheet die alles zegt:

Mijn Balans voor Augustus

Verder kan ik verheug melden dat ik bij de Rabobank een “Spaarpotje” heb aangemaakt voor het doelsparen voor dit blog, daar staat de laatste donatie van 15 euro op.

Dan qua leefstijl perikelen, nou ik ben net weer 2 dagen nuchter, en mag zo direct bij Tactus gaan verantwoorden hoe ik dan verder niet klinisch behandeld wil worden vooralsnog. Ik wil gewoon deelnemen aan de zelfhulp groepen. Ik vind het wel best met de medische staf, maar overbehandeling is ook een ding. Of zoals ik tegen de arts zei: Risicovrij leven bestaat niet.

Tot slot was dit een moeilijke 10 dagen waarin ik mijn liefje moest missen omdat ze op vakantie was met de kids – en daar het niet mijn kids zijn, voelde ik me anderzijds ook niet geroepen om erbij te zijn. Kinderen zijn hartstikke leuk, voor anderen, zeg ik altijd maar. Daar tegenover staat wel dat vanaf woensdag, zij de komende 10 dagen hier zal zijn! Dus dan gaan we even wat inhalen.

Sorry voor deze korte update, daar moet u het nu even mee doen, ik heb geen langslepend verhaal nu even al zal ik binnenkort verdergaan met hoe 2008 en verder verliep. Waarschijnlijk ook in een drieluik. Stay tuned…

Steun onze DierenBescherming Campagne!

Doneer speciaal voor dit stuk

Koop wat leuks voor jezelf of een ander bij Art by Daan Handgemaakte Sieraden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.