Index: Orde in het blog, begin hier

Hoi lieverds en leukerds, ik ben natuurlijk al meer dan een half jaar fanatiek aan het bloggen hier en e.e.a. maakt het noodzakelijk dat ik wat orde in de chaos van meer dan 50 posts aanmaak. Dit zal mij later ook helpen om de zaken weer terug te vinden en te binden tot een boek. Elke blog begint met een intro, een muziekje en dan de inhoud, komt die muziek:

Introductie in het NU: “Waar sta ik?”

Kanttekening: Ik ben nu okay!

De tijdlijn van vandaag

Autobiografisch historisch materiaal:

Mijn vroege volwassen jaren toen ik uit huis ging en hoe het kwam zoals het nu is

De bajes

De Forensisch Psychiatrische Afdeling

Herstel algemeen

Financiën

ICT en Internetservice

Infotainment

(Deze inhoudsopgave is nog in ontwikkeling… Laatste update met 64 artikelen op 1 november 2021)

Steun onze DierenBescherming Campagne!

Doneer speciaal voor dit stuk

Koop wat leuks voor jezelf of een ander bij Art by Daan Handgemaakte Sieraden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.