Kort: Waarom ik toch geen aangifte doe

Beste jongens en meisjes, ik had laatst op mijn twitter er al uitgeflapt dat ik melding had gedaan van de heer W.C. Engel dat hij zich schuldig maakt aan in mijn ogen diverse misdrijven. Gelukkig ben ik geen rechter of Openbaar Ministerie. En gelukkig heb ik verder gewoon een leven.

Nou daar hebben we het al: Ik ga gewoon lekker verder met me hier helemaal kapot te genieten terwijl ik van een afstandje toekijk hoe dhr. Engel en Pols langzaam maar zeker van het *kuche* strijdtoneel … verdwijnen.

Was het dan alleen maar blaffen voor de bühne? Nee zeker niet. Ik ben wel degelijk serieus als ik stel dat in mijn optiek het gedrag van Engel strafbaar is. Echter. Prioriteiten. De zomer begint. Er zal weer een influx aan daadwerkelijke directe criminaliteit zijn. En in deze pandemische tijd – iets waarover Engel en ik van mening verschillen – wat gewoon mag in dit vrije land, wil ik de autoriteiten bij nader inzien niet opzadelen met mijn meningsverschil over het gedrag van de heer Engel. Verder denk ik dat die klaploper met dreads het al moeilijk genoeg gaat hebben de komende tijd in Rotterdam. Nu die sufferd zijn hele N.A.W. online heeft gegooid. Kijk, ik zal de laatste zijn met telefoonboekangst hoor. Maar als je toch met regelmaat van de klok oproept tot demonstraties en (mogelijk) onrechtmatig handelen, dan is het zeker niet handig van hem.

Nee ik ga hier niet naar het document linken dat in mijn vingers is gekomen. Misschien stuur ik Willem een Greetz kaartje ofzo. Maar ik ga zeker niet oproepen – zoals hij wel deed, om hem lastig te vallen in zijn privésfeer. Daar ik zelf mij terdege bewust ben van hoe belangrijk het is om een veilige haven te hebben.

Tot slot is mijn overtuiging en overweging dat Willem in mijn optiek last heeft van zijn kokosnoot. Dat wil zeggen, ik houd een slag om de arm en ik ben gelukkig geen dokter, maar erg gezond lijkt zijn gedrag vanaf een afstandje niet. Dus daarmee wil ik afsluiten en iedereen die al chips & cola had gekocht aanraden om dhr. Engel toch vooral te blijven volgen zover dit gewoon mogelijk is, maar niet voeren!

Mijn thesis is namelijk dat zelfs deze blogpost de bytes op mijn server onnodig verspillen, maar goed, ik voel mij dan weer wel verantwoordelijk voor de eerder door mij geventileerde uitingen. Dus bij deze. Tevens denk ik dat als je Willem gewoon lekker laat spelen/drammen/zeuren in zijn uppie, en steeds minder minder minder aandacht geeft … we straks zitten te kijken naar een zielig hoopje niks. Maar dat is slechts mijn theorie.

Verder wens ik deze dansleraar en staatsquerulant veel succes bij zijn queeste, ik ga weer met grote mensen dingen bezig. Zoals kattenkots opruimen en voor Poes zorgen. Dat is namelijk wel mijn tijd en aandacht waard.

De groeten,

Jelle

Steun onze DierenBescherming Campagne!

Doneer speciaal voor dit stuk

Koop wat leuks voor jezelf of een ander bij Art by Daan Handgemaakte Sieraden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.