De Operatie van poes Poes

Beste iedereen. Mijn Poes krijgt alle verzorging die ze nodig heeft. Dus ook een dierenarts controle elk jaar. Nu was bij de laatste controle een gaatje / ontstoken tandje vastgesteld. En dat gaat men niet vullen zoals bij mensen. Dat wordt een extractie. En dat loopt aardig in de papieren met verdoving en medicijnen en alles. Maar gelukkig…

Is daar de Dierenbescherming! Want via mijn vriendin – die Bachelor of Social Work heeft, kwam ik er achter dat de dierenbescherming dus een noodfonds heeft voor diertjes die medische hulp nodig hebben. Dus om transparant te zijn naar iedereen: Hier is het medisch dossier van Poes, specifiek het gedeelte van deze operatie.

Offerte

En toen mijn vriendin dus zei dat er een fonds bestaat voor dit soort onvoorziene kosten heb ik dat meteen aangeschreven. En dit was de uitkomst, nadat ik alles van bankafschriften etc had overlegd:

Subsidie voor Poes

En toen was er ook nog een Tweep die de resterende kosten wou betalen! WOUW! Ik ben sprakeloos gewoon check:

Nou, na 18 juni meer nieuws dus, over het verloop van de behandeling. Als iemand nog wil doneren mag dat direct naar de Dierenbescherming natuurlijk, ik zelf eet geen droog brood namelijk.

UPDATE: Poes is zojuist behandeld en alles is goed gegaan, ze loopt er alleen nog een beetje suf van de morfine bij.

Poes is duidelijk stoned.

Ook de gulle gevers van Dierenbescherming en de vermeldde Tweep zijn afaik over de brug gekomen! Ik ben nu een beetje aan het janken hier want zo’n sentimentele flapoor ben ik nou eenmaal. Poes weer gezond, volgende week nog een controle.

Steun onze DierenBescherming Campagne!

Doneer speciaal voor dit stuk

Koop wat leuks voor jezelf of een ander bij Art by Daan Handgemaakte Sieraden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.