Call to Action: Support Uw Vape Shop!

Helaas bereikt mij net via Twitter het droevige bericht dat Paul Blokhuis voornemens is, ondanks meer dan 1000 bezwaren namens de Vape-community … binnenkort een Algemene Maatregel van Bestuur te laten uitgaan die de handel in specifieke smaken van dampvloeistof verbied. Hoewel het nog niet precies bekend is welke producten het betreft wordt er tot nu toe gesproken over “zoete en menthol smaken”.

Deze blog wordt bijgewerkt met de nieuwste informatie zodra deze beschikbaar komt. Ik heb momenteel een lijn uitgegooid bij Zwoofs, mijn persoonlijke nicotine dealer 😉 Met het verzoek om een lijst met de te schrappen producten. Als ik die ontvang, publiceer ik hem hier ook.

bron: https://www.tabaknee.nl/nieuws/item/2323-blokhuis-zet-verbod-op-lekkere-smaakjes-in-e-sigaretten-door

Verder is informatie uit dit blog is gebaseerd op een internet consultatie van de Rijksoverheid – welke inmiddels gesloten is na een overweldigend aantal reacties. Helaas is de politiek niet gevoelig voor zachte argumenten, dus als u wil blijven vapen tellen nu alleen nog harde euro’s. Tenminste, tja – er zijn natuurlijk methoden om buiten de Nederlandse / bekende webshops om aan uw product te komen – echter, mits en maar, die route kan ik hier niet openbaar faciliteren. Dus hou ik het op oproep tot een opruimactie, waarbij een iedere damper zijn lokale dampstore helpt bij het opmaken van de voorraad dan wel, zichzelf voldoende van producten voorziet voor de komende tijd.

Mijn eigen succesverhaal

Vandaag ben ik precies 1 jaar van het roken van tabak af! Ja, ik heb een vaping device er voor gebruikt, en ja dat maakte het super makkelijk en ja dat is 95% veiliger dan gewoon roken. Zegt ook het Trimbos, en de HealthService in de UK. Helaas wordt er door tabaksbelangen nog veel F.U.D. verspreid omtrent vaping. Maar ik weet het wel.

Ik heb tegenwoordig meer lucht, ben fitter en kan weer beter ruiken. Mijn kleren ruiken niet meer naar rook waardoor ik ze minder vaak hoef te wassen. En mijn huis wordt niet meer 50-tinten geel. Algeheel is het dus frisser, veiliger en gewoon beter dan 300 pogingen met tijdelijke pleisters, hypnose, of lulverhaaltjes bij een stoppen met roken poli die je hele zelfbeeld ondergraven.

Dus wie vandaag nog de peuken wil laten staan, doet zoals ik: Koop een JustFogQ16 Pro bij Zwoofs, en wat tabakssmaakjes zoals die van Millers en RY4. Gooi je shag/sigaretten meteen weg zodra die binnen is. En elke keer als je trek krijgt in een peuk, neem je gewoon een hijsje van je vaper/dampapparaat.

Gemiddeld genomen is 12mg/ml goed, maar ik rookte 25 jaar zware dus ik damp nu 20mg/ml NicSalts. Beetje onderzoek doen naar de verschillende smaakjes is een leuke hobby op zich. Ik zeg je: Hooguit een weekje heb je dan nodig om van de peuken verlost te zijn, want je blijft nicotine suppleren. En na een maand mag je gerust – terwijl je blijft vapen – een peuk proberen op te steken, je zal merken dat het bijzonder goor is dan weer. Tot zover mijn succes

Steun onze DierenBescherming Campagne!

Doneer speciaal voor dit stuk

Koop wat leuks voor jezelf of een ander bij Art by Daan Handgemaakte Sieraden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.