Even wat misverstanden uit de weg ruimen

Mijn leven momenteel … Is P-R-I-M-A … Ik bedoel, ik heb een leuk huisje met een tuintje in een leuk buurtje met een leuk vrouwtje en ben lichamelijk bijna volledig gezond op een schouderblessure en bloedblaar onder mijn voet na …. Nou als dat het ergste is 😉

Echter wat mensen niet zien, is wat er in mijn hoofd gebeurt. Maar daarover heeft Joost mag het weten van GGNet gezegd: “Er is niets mis met jouw hoofd” … Na 19 jaar. Goede grap jongens. Ik ben alleen wel afhankelijk geraakt van antipsychotica want de filters doen het niet meer zonder. Bedankt Zwolse Poort. Bedankt NFI en Bedankt GGNET – (lees: sarcasme) Goede grap die GGZ fopwetenschap, met echte dokters die totale onzin kunnen uitkramen soms “om je te testen” en die je standaard met wantrouwen bejegenen. Want gebruikers en zeker die slimme, die zullen wel liegen.

Wat de moederneukende fuck.

Ik bedoel. In mijn hoogste dieptepunt had ik 17 verschillende pilletjes en 4 verschillende classificaties. Ik zou trekken van antisociale, narcistische (cluster B) problematiek hebben op ASII en ik zou Schizofreen zijn. En ik zou bovendien verslaafd zijn.

De Narcisten Bloeien Weer!

Nou verslaafdheid heb ik inderdaad last van. Een soort OCD met alles dat lekker is. Maar dat kan ook eten, typen, lezen of wandelen zijn. De afgelopen week begon matig op dramaandag maar liep uiteindelijk tot nu toe goed af. Ik heb nul komma nul diazepam en tevens nul komma nul ontwenningsklachten zoals ik die had met Tranxène in 2019 bij Solutions. Ook heb ik niet gedronken. Alleen mijn 0,0 hè, dat blijf ik tegen de adviezen in doen. Is een soort limonade voor mij, smaakt, ruikt, lijkt in helemaal niks op echt bier. En gisteren was hier een mafkees (huisvriend) die wel gezopen had, en ik krijg per dag dat ik wel nuchter ben meer vertrouwen dat alcohol een rottige stof is. Ik bedoel zo’n levend exemplaar van actieve verslaving wil ik niet lang om me heen hebben, maar ik was assertief, heb hem koffie aangeboden, want de regel is dat je hier niet mag drinken en als het toch gebeurt doe ik het alleen en heb ik een terugval. Of als het om een kleine terugval gaat noemen we dat een uitglijder.

Het is dan dus ook niet nodig voor hulpverleners om te benadrukken dat ik “zo super slecht mensch ben dat ik gebruikt heb” – je doet godverdomme net alsof het flakka is man! En dan zeker thuis weer een fles wijn lostrekken en die malle Jelle weer vergeten. Ja bekijk het stelletje randdebielen.

Ik heb serieus een keer bij Tactus gezeten, en die deden gewoon minachtend, en dan bedoel ik echt zo van “oh en je rookt ook nog? *driftig noteert*” met gespeelde verontwaardiging in de stem. Om maar even aan te geven hoe serieus hulpverleners vinden dat mijn problemen vandaag de dag zijn. En ik kan door de medicijnen die ik heb perfect zonder merkbare mimiek reageren op dat soort gelul. Dat is ook dé reden dat antipsychotica gebruikers er meestal iets jonger uit zien: de blokkade van dopamine en andere receptoren werkt door op de spieren onder andere in het gezicht en dat zie je na 2 decennia gewoon. Lekker spul hè? Die GGZ-drugs. Nee.

Ik noemde mijn psychiater vroeger mijn dealer. Die teringlijer verdient toch ook zijn geld met speed verkopen aan kinderen. Om nog maar niet te spreken van de 4 koopwoningen die er zijn opgeleverd van mijn casus. Dag dag.

Als je niet ziet dat dit satire is, heb je aan een psycholoog ook niks

Steun onze DierenBescherming Campagne!

Doneer speciaal voor dit stuk

Koop wat leuks voor jezelf of een ander bij Art by Daan Handgemaakte Sieraden

Categories: Autobiografisch

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.