Vandaag alleen maar winnaars!

Een succesverhaal. En nog een succesverhaal. En omdat al het goede in drieën komt: Nog één! Vandaag heb ik gewonnen!

Ten eerste ik ben Succesvol Uitbehandeld bij GGNet! De medicatie wijzigingen zijn klaar. Het is uiteindelijk geworden 10mg aripiprazol (Abilify) en dat is de laagste onderhoudsdosis volgens het FarmacoTherapeutisch Kompas en verder 20mg Escitalopram (Lexapro). En dat is het! Zo nodig heb ik dan nog 5mg diazepam, maar dat is echt weinig ook. Ter vergelijk, bij alcohol ontwenning krijg je 20mg op dag 1. En de bètablocker Propranolol hou ik er ook in op 10mg, en echt niet meer want dan gaat mijn hart te traag heb ik natuurlijk moeten vast stellen. Eens een tester altijd een tester ha ha. Maar goed die is ook zo nodig. En dat korte lijstje van 4 pilletjes gaat naar de huisarts op 30 maart want dan heb ik mijn Exit Gesprek! YES! EINDELIJK NA 19 FAKKING LANGE JAREN! Uitbehandeld met succes. En dat is bij Psychose Gevoeligheid Syndroom echt geen wonder trouwens. Het is een hele zware ziekte. En dan nog verslaving erbij en dan beland je nog weleens ‘op een rotonde’ (herhalingsoefening). Nou dat was de eerste.

Tweede succesverhaal gaat over het Beschermingsbewind. Ik zal even kort uitleggen wat dat inhoud: Dat is dat de rechter iemand toewijst om je vermogen te beheren, maar Niet omdat je schulden hebt dus.
Per 11 mei heb ik daar ook een exit gesprek! Ik mag onder het bewind uit! De bewindvoerder is het er mee eens. En dan gaat de kantonrechter er ook in mee! Eindelijk. Sinds 2014 in dat k.u.t.-Bewindregister gestaan. En dat is dus openbaar. Ik voelde me altijd zo naar daarover. En straks, in juli ergens waarschijnlijk gezien de traagheid van Rechtspraak.nl staat daar: “Bewind opgeheven” YES YES YES!

En het laatste succesverhaal is dat ik weer On The Wagon ben en niet meer drink en dus ook weer van de tremor (dat zijn parkinsonachtige bewegingsstoornissen als gevolg van alcohol en/of medicijngebruik) af! Yes Yes I can do this! Ik ben geen loser. Ik ben een soldaat!

Steun onze DierenBescherming Campagne!

Doneer speciaal voor dit stuk

Koop wat leuks voor jezelf of een ander bij Art by Daan Handgemaakte Sieraden

Categories: Autobiografisch

5 thoughts on “Vandaag alleen maar winnaars!

  1. Je bent absoluut geen loser! Ook nooit geweest. Maar gefeliciteerd met alle dingen die je vandaag af mocht sluiten.

  2. Wat goed!! Dat zijn echt mooie overwinningen. En noem jezelf nooit meer een loser, want dan ben je helemaal niet. Ontzettend fijn dat je nu je meds via de huisarts krijgt. Dat is toch een ander gevoel, hoewel het niets zou moeten uitmaken als het via de GGZ gaat. Helaas hebben mensen vaak vooroordelen daarover en dat is heel jammer! Vier je successen met een lekkere 0,0% 🙂

    1. Ik heb gewoon niets te zoeken bij het GGNET FACT. Dat kost tonnen per jaar. Ik heb alleen de medicatie afbouw gedaan. En aangezien ik mij óók bewust ben van de zorgkosten, kan de huisarts beter voorschrijven dan de specialist. Dat was dus ook een overweging. Maar wel de minst belangrijke.
      Ik ben ook promoter voor SamenSterkZonderStigma 🙂
      Bedankt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.