Twitter Ban

Een hele goede morgen. Ik had even verplicht pauze van Twitter omdat ik iemand de hemel toewenste … ja, nou ik zei het anders, maar ik bedoelde het ook anders. en ach ja, dat is in 2 jaar – het eerste en enige wat Twitter op me had. Ik vind dat ik aardig snowflake-evading was.

Toch aardig dat ik jullie nog wel mag lezen.

Wat hebben jullie gemist? Want ik heb niets gemist ! Nee sterker nog, juist gister besprak ik nog met mijn vriendin dat het wel eens tijd werd voor een Twitter pauze. En voila! Spreek de wens uit, en BigTech voorziet! Met een keiharde ban van 18:15 tot 6:15 – dat zal me leren! Ik zal er heel goed … over slapen of zo. Ha ha.

Dus ten eerste! Mijn motto: WANDELEN! Hebben jullie gisteren natuurlijk reikhalzend uitgekeken naar mijn motivational update. Die heb ik uiteraard bewaard! Door de regen! Deed ik 10KM! Ha! 🙂

Ondertussen op Facebook

Ja dit kon ik u ook niet onthouden. Ik ga niet screenshotten maar ga het anekdotisch beschrijven. Gefrustreerde plaatsgenoot beschrijft in Zutphen-groep hoe die rekels van SP-jongeren het in hun hoofd halen om zomaar, in verkiezingstijd stickers van de SP voor de woningnood, op lantaarnpalen te plakken. Wow zeg. Dat is een gedoe. Langer bezig geweest met het op FB plaatsen dan dat die de betreffende sticker er af had getrokken. Wat een figuurtje ook hè. Heb aangeboden om 10 stickers te verwijderen op 18 maart. En ja, ik plak die stickers ook lekker op mijn eigen huis. Omdat het kan. Sufferd.

FAKE OPHEF … Op Twitter

Nou het is inderdaad maar goed dat ik vannacht niet online ben, want eerlijk, ik ben net als u, ik check ook te weinig en ik word eerst boos en stel dan vragen. Waarna de auteur zijn keutel intrekt als blijkt dat de hele rel bijelkaar is verzonnen. Brr.. Nou, ondertussen neem ik hier nog een echte koffie – wordt daarbij nergens te verzocht te vertrekken, aangezien ik op de enige juiste plek ben: Thuis.

Ja, en daarmee komt een eind aan dit blog! De tijd is daar!

Categories: Autobiografisch

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.