Hallo! Jij ook al zo gek?!

Ja, dat is natuurlijk een knipoog. Want hoe gek zijn we nu in de alledaagse waanzin met elkaar? En wanneer heeft iemand daar hulp bij nodig via de zorgverzekering? Ik bedoel, er bestaat toch heel veel alledaagse waanzin waar je nog goed mee functioneren kan.

Ik ben Jelle. En ik had meerdere psychoses. Daar, ik heb het gezegd. Maar, ik ben behoorlijk hersteld en nu wil ik mijn ervaring met jou delen. Om jou te helen van die ingrijpende ‘major life event’ die psychose of bipolaire stoornis heet.

Waarom ik het idee heb opgevat dat ik hier wel wat mee kan?
Nou, omdat ik hier al de helft van mijn leven mee loop. En ik zie het als een eer, als een soort uitverkorene om jou te mogen ondersteunen bij je herstelproces.

Categories: Geen categorie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.